עוגת גבינה עם תותים ללא אפייה

לתחתית:

        - שרוול פתי בר (פשר גם 2 שרוולי לוטוס)
        - 200 גרם חמאה
          לקרם:
              - 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (חשוב שיהיו קרים)
              - 750 גרם גבינה לבנה סקי
              - 1 אריזת אינסטנט פודינג בטעם וניל
              - תות שדה רפאל של חברת כרמל פרוס לפרוסות דקות
                        נטחן את הפתי בר במעבד מזון לאבק חלקה ממש כמו חול. נחמם מחבת ובה נמיס חמאה, נוסיף את אבקת הפתי בר ונערבב היטב (לא יותר מדי כדי שהמסה לא תישרף). נשפוך לתבנית ונשטח בעזרת מועך תפוחי אדמה או כל כלי אחר שיעזור ליצור שכבה אחידה ודחוסה. ניצוק את השמנת המתוקה לתוך קערת המיקסר ואת אינסטנט הפודינג ונקציף לקצפת יציבה(רק לא יותר מדי על מנת שלא "תישבר"). אל הקערה נוסיף את גבינת הסקי ונקפל בעדינות מלמטה למעלה בעזרת לקקן. ניצוק אל התבנית מעל התחתית שייצרנו ונמרח ליצירת שכבה בגובה אחיד. נפרוס את תות השדה, נסדר במעגלי קסם ו...
                        בתאבון
                        *הקינוח מאוזן מבחינת מתיקות, לאלה שאוהבים מתוק, מומלץ להוסיף 30 גרם סוכר לבן לקרם ואז להקציף הכל יחד, או לפדר את העוגה באבקת סוכר מעל התותים
                     רם שנבל (לינק לעמוד אוכל)