מהחווה לצלחת
מהחווה לצלחת:
האוכמניות שלנו גדלות בחוות "כרמל בלוברי" שבדרום רמת הגולן.
הגידול מתבצע במצע מנותק מהאדמה, בתוך עציצים המכילים את המצע המדויק לכל שתיל. אנו מנטרים כל שתיל באמצעות סנסורים של בקרת אקלים, מים, דשן, חומצה ועוד וכך מקבלים תמונת מצב עדכנית ומוסיפים באופן פרטני לכל שתיל את מה שדרוש לו על מנת שיצמח באופן המיטיבי.
שתילי האוכמניות והפרי שלנו אינם מרוססים באף שלב. אנו נעזרים במדבירים טבעיים בלבד (הדברה ביולוגית) על מנת לנטרל מזיקים ולשמור על פרי ושתילים נקיים ממחלות. אנו נעזרים בדבורי דבש ובדבורי במבוס לצורך הפריית הפרחים בתהליך טבעי.
בחווה שלנו אנו נצמדים לתקנים בינלאומיים המחמירים ביותר בכל הנוגע לסטנדרטים חקלאיים- היגיינה, רווחת העובדים, בטיחות ושמירה על איכות הסביבה. אנו מחזיקים בתקנים Global G.A.P, BRC, ISO 9001, ו- HACCP.
הפרי נקטף על ידי עובדים הלבושים על פי התקנים הכי מחמירים. ומשם הפרי עובר לבית האריזה שלנו, שם הוא ממוין ונארז באמצעות מכונות מיון ואריזה חדשניות במינימום מגע יד אדם.
מהחווה, האוכמניות הטריות נוסעות במשאיות קירור בטמפרטורה של 2-4 מעלות צלזיוס לנקודת האיסוף שלנו בתל אביב ומשם היישר לדלת המזמין.