מאי 03, 2022
טפיוקה
- - 1/2 כוס פנינה טפיוקה
- - 200 גרם סוכר לבן
- - 4 כוסות מים
- - 1 פחית קרם קוקוס
:אופן ההכנה
מביאים לרתיחה טפיוקה, סוכר ומים בסיר בינוני תוך כדי בחישה ועל אש בינונית
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות ללא מכסה, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת הופכת שקופה וסמיכה
מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים היטב
מעבירים לכלי הגשה לצינון קל
נגיש עם אוכמניות ואפשר כמובן להוסיף סילאן/ דבש/ מייפל
בתאבון
רם שנבל (לינק לעמוד אוכל)