מאפינס אוכמניות מהירים וטעמים בטירוף

מה צריך?

        - 280 גרם קמח לבן 
        - 8 גרם אבקת אפייה
        - 125 גרם סוכר
        - חצי כפית מלח
        - 2 ביצים
        - 65 גרם שמן 
        - 120 גרם מיפ פושרים
        - 10 גרם תמצית וניל (עדיף מחית וניל איכותית ואפשר מעט פחות)
        - כוסות אוכמניות כרמל טריות ושטופות
יאללה להכנה >>
נחמם מראש תנור ל-180 מעלות (לא טורבו)
נשמן כ-20 עטרות נייר המיועדות למאפינס
בקערה גדולה נערבב היטב קמח, אבקת האפייה, סוכר ומלח עד לאיחוד
בקערה קטנה נקשקש את הביצים ונוסיף לקערה הגדולה יחד עם שמן, מים ותמצית הוניל. נערבב את הבלילה למסה חלקה
נטחן כוס אחת של אוכמניות ונוסיף לבלילה + כוס האוכמניות השלמות שנותרה ונערבב מעט את הבלילה לפיזורן
נסדר את עטרות המאפינס על גבי תבנית התנור וניצוק לכל אחת מהן מהבלילה אך לא עד הסוף (עד כשלושת רבעי גובה עטרת המאפינס)
נאפה בתנור למשך 15-20 דקות או עד להזהבתם ובכל מרה נבדוק זאת על ידי נעיצת קיסם במרכז ואם הוא יוצא יבש, סימן שהם מוכנים
נוציא מהתנור ונניח על גבי רשת לצינון
ניתן לפדר באבקת סוכר ולהגיש
בתאבון
 רם שנבל (לינק לעמוד אוכל)