טפיוקה

      - 1/2 כוס פנינה טפיוקה
      - 200 גרם סוכר לבן
      - 4 כוסות מים
      - 1 פחית קרם קוקוס

  

:אופן ההכנה
מביאים לרתיחה טפיוקה, סוכר ומים בסיר בינוני תוך כדי בחישה ועל אש בינונית
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות ללא מכסה, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת הופכת שקופה וסמיכה
מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים היטב
מעבירים לכלי הגשה לצינון קל
נגיש עם אוכמניות ואפשר כמובן להוסיף סילאן/ דבש/ מייפל
בתאבון
 רם שנבל (לינק לעמוד אוכל)